Les formations Behave

Les formations Behave

Local, instructor-led live Behave courses teach participants how to implement BDD within their organization.

Behat training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live Behave trainings in Belgique can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Nos Clients témoignent

★★★★★
★★★★★

Plans de cours Behave

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
gedragen is een open-source, python-gebaseerde BDD kader voor het schrijven van tests in een natuurlijke taalstijl.

BDD, of Behavior gedreven ontwikkeling, is een Agile softwareontwikkeling techniek die de samenwerking tussen ontwikkel bedrijven, QA en niet-technische zakenmensen in een software project stimuleert.

Dit instructeur-LED, live training begint met een bespreking van BDD en hoe de gedragen kader kan worden gebruikt voor het uitvoeren van BDD testen voor web applicaties. Deelnemers krijgen volop de gelegenheid om te interageren met de instructeur en leeftijdgenoten, terwijl de uitvoering van de concepten en tactieken geleerd in deze hands-on, praktijk-based lab omgeving.

aan het einde van deze opleiding, zullen de deelnemers hebben een goed begrip van BDD en gedragen, evenals de nodige praktijk om deze technieken en instrumenten in Real-World testscenario's uit te voeren.

formaat van de cursus

- zware nadruk op hands-on praktijk. Het merendeel van de concepten worden geleerd door middel van monsters, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
7 hours
Overview
JBehave is een opensource, Javabased BDD-framework voor het schrijven van tests in een natuurlijke taalstijl BDD, of Behavior Driven Development, is een agile softwareontwikkelingstechniek die samenwerking tussen ontwikkelaars, QA en niet-technische zakenmensen in een softwareproject stimuleert Deze training begint met een bespreking van BDD en hoe het JBehave-raamwerk kan worden gebruikt voor het uitvoeren van BDD-testen voor webtoepassingen Deelnemers krijgen ruimschoots de gelegenheid om in contact te komen met de instructeur en peers, terwijl ze de concepten en tactieken toepassen die ze hebben geleerd in deze handson, practicebased lab-omgeving Aan het einde van deze training hebben de deelnemers een goed begrip van BDD en JBehave, evenals de nodige praktijk en toolset om testcases te schrijven voor testscenario's uit de realworld-software Publiek Testers en ontwikkelaars Formaat van de cursus Veel nadruk op handson oefenen De meeste concepten worden geleerd door middel van voorbeelden, oefeningen en handson-ontwikkeling .

Prochains cours Behave

Weekend Behave cours, Soir Behave formation, Behave stage d’entraînement, Behave formateur à distance, Behave formateur en ligne, Behave formateur Online, Behave cours en ligne, Behave cours à distance, Behave professeur à distance, Behave visioconférence, Behave stage d’entraînement intensif, Behave formation accélérée, Behave formation intensive, Formation inter Behave, Formation intra Behave, Formation intra Enteprise Behave, Formation inter Entreprise Behave, Weekend Behave formation, Soir Behave cours, Behave coaching, Behave entraînement, Behave préparation, Behave instructeur, Behave professeur, Behave formateur, Behave stage de formation, Behave cours, Behave sur place, Behave formations privées, Behave formation privée, Behave cours particulier, Behave cours particuliers

Réduction spéciale

Newsletter offres spéciales

Nous respectons le caractère privé de votre adresse mail. Nous ne divulguerons ni ne vendrons votre adresse email à quiconque
Vous pouvez toujours modifier vos préférences ou vous désinscrire complètement.

Nos clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Belgium!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Belgium
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!